КУБОК РЕКТОРА З ШАХІВ-2024: призове місце

shach 2024 kubok

 

20 березня 2024 року команда Факультету технологій та дизайну УДУ імені Михайла Драгоманова успішно прийняв участь у змаганнях з гри у шахи. І результат приємно тішить – третє призове місце.

Змагання супроводжувались великою кількістю радісних відчуттів. Відновлення традиції спортивних змагань серед професорсько-викладацького складу і здобувачів вищої освіти УДУ імені Михайла Драгоманова на Кубок ректора з шахів-2024 створив можливості для перемоги до якої ми наближаємося своїми освітніми діями.

Ми дякуємо нашій команді у складі:

 капітана - завідувача Кафедра Інженерії та технологій виробництва професора Володимира Шевченка, методиста деканату, доцента Кафедра Технологічної Освіти УДУ імені Михайла Драгоманова Ольги Трегуб, завідувача лабораторії кафедри технологічної освіти Сергія Сніховського, аспіранта Петра Коростеля за гарну та злагоджену гру.

Дякуємо організаторам змагань - Факультету фізичного виховання, спорту та здоров'я з деканом професором Олексієм Тимошенко за відновлення шахової традиції, професійну організацію змагань та приємну атмосферу.

Дякуємо особисто ректору нашого університету академіку Віктору Андрущенку за любов до гри в шахи, яка нас надихала, і віру в кожного, хто сьогодні брав участь у грі та перемагав. Це цінно для всіх нас.

2024.03.24 kubok shachi

Особливо і дружньо вітаємо команду ректорату з перемогою.