ЗАПРОШУЄМО на ПІДГОТОВЧІ КУРСИ зі СПЕЦІАЛЬНОСТІ 022-ДИЗАЙН

УВАГА ВСІМ, хто планує стати здобувачем освіти у 2024 році❗ ЗАПРОШУЄМО на ПІДГОТОВЧІ КУРСИ зі СПЕЦІАЛЬНОСТІ 022-ДИЗАЙН

Кафедра ДИЗАЙНУ УДУ ім. М. Драгоманова запрошує на підготовчі курси до творчого конкурсу для вступу на спеціальність 022-ДИЗАЙН, що відбудеться під час вступної кампанії 2024 року. 
Design 24 curs

Підготовчі курси кафедри дизайну організовані  для якісної підготовки випускників шкіл, ліцеїв, гімназій, закладів професійної (професійно-технічної) освіти до вступу в Університет відповідно до Програми підготовчих курсів в установленому порядку, з метою відбору обдарованої молоді до вступу на освітні програми Дизайн одягу та взуття   *   Дизайн середовища    *    Графічний дизайн

 Зарахування. На курси зараховують осіб, які мають базову або повну загальну середню освіту, учнів випускних класів шкіл, ліцеїв, гімназій, закладів професійної (професійно-технічної) освіти за кошти юридичних або фізичних осіб.

Прийом заявок на Курси здійснюється у період з 1 вересня по 5 березня з попередньою реєстрацією у google формі .
🎨Підготовка. Абітурієнти пройдуть базову підготовку до виконання практичних завдань, що включають оволодіння базовими навичками академічного рисунку (побудова гіпсової голови) та основ графічної мови проєктування/ композиції. Нарівні з лекційними та практичними заняттями передбачена самостійна робота слухачів та індивідуальні консультації.
🏫Форма навчання. Підготовка слухачів на Курсах може здійснюватися за денною (в аудиторії) та дистанційною формою навчання. Заняття у дистанційній формі відбуваються на платформі Google meet.🌐
⏱️Тривалість курсів. Тривалість курсів 15 тижнів 60 годин (42 години - аудиторна робота, 18 годин - самостійна робота) за обсягом у період з березня по червень місяць включно.
📜Сертифікат. Особам, які опанували відповідну програму Курсів в Університеті та склали підсумкову атестацію, видається відповідний сертифікат.
🖼️🖌️Матеріали для виконання творчих робіт з рисунку та композиції Вам необхідні наступні матеріали: папір для креслення (ватман), графітні олівці, маркер (чорного кольору), гуаш художня.
☎️Консультації. Консультації за телефоном: 0971772035
Реєстрація на підготовчі курси за посиланням