З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ !

Дорогі студенти, викладачі та співробітники університету! Щиро вітаю всіх з прийдешнім Різдвом! Це особливе родинне свято, яке цього року ми вперше відзначатимемо за новим календарем 25 грудня.

SvyatVechir 23b

    Нехай це чарівне свято наповнить ваше життя світлом, теплом, радістю та благополуччям. Міцного вам здоров'я та Божого благословення, добра, кохання та сімейного затишку.

   У це світле свято важливо провести час зі своїми рідними і близькими. На жаль, українські родини за святковим столом зберуться не всі. У когось війна забрала сина чи доньку, батька чи матір, сестру чи брата, а у когось душа й думки полинуть на передову, де в окопі зустрічатиме свято її рідна людина.

 04 650x340

    Та в очікуванні сходження першої зірки, що сповістить про народження Божого Сина, молімося про силу і витримку для наших захисників та перемогу України у цій кровопролитній війні.

   Дорогі драгоманівці! 2023 рік майже завершився, наближається новий – 2024. За цей час ми зробили з вами дуже багато, і у звіті на Конференції трудового колективу було озвучено лише невелику частину наших спільних здобутків. Переконаний, що наступного року їх буде ще більше. Ми демонструємо стійкість, продовжуємо навчати і навчатися, розвивати науку та укріплювати міжнародні відносини. Ми віримо і наближаємо спільними зусиллями нашу перемогу! Дякую кожному з вас! З Різдвом Христовим!

Щиро Ваш

ректор Віктор Андрущенко