Привітання "З днем Знань"

   Дорогі студенти-драгоманівці! Прийміть найщиріші вітання з нагоди початку для нас усіх нового навчального року – з Днем знань! Підкорюйте нові вершини, досягайте омріяної мети. Переконаний, що ваші здібності та наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у житті.  

1septembe21

   Дорогі студенти першого року навчання! Для вас сьогодні особливий день. Ви вливаєтеся в новий колектив, знайомитеся з новими людьми та місцями. Для вас починається нова сторінка життя. Вас уже посвятили у студенти, познайомили з методистами, завідувачами кафедр та викладачами – тими людьми, які за наступні кілька років стануть для багатьох справді рідними. Тож хочу побажати кожному з вас терпіння й сили, бо навчання – то справа не проста, але люди, що поруч з вами – викладачі, методисти, старшокурсники – намагатимуться всіляко вас підтримати й допомогти. А ще у вас є унікальні можливості для розвитку власних талантів (в університеті є безліч гуртків, студій, подій, заходів, де ви можете проявити себе) та пізнання нових цікавих місць, бо наш університет знаходиться в столиці України, де повно театрів, музеїв, різних історичних пам’яток, парків. Відвідуйте їх, насолоджуйтесь часом студентства. Нехай цей період життя для вас буде радісним і яскравим, цікавих вам вражень і відмінних оцінок!

Шановні викладачі! Нехай цей рік принесе вам безліч нових відкриттів, вдячних студентів, нових перемог. Нехай кожен день буде яскравим, незабутнім, плідним і наповниться тільки позитивними результатами й новим досвідом!

Ваш ректор

Віктор Андрущенко