З днем працівників освіти !

eduDey22

Дорогі драгомановці!

Прийміть найщиріші вітання з вашим професійним святом – Днем працівників освіти!

Час, у якому ми живемо, непростий. В Україні війна. Щодня наші хлопці й дівчата на передовій боронять наші землі, відвойовують кожен сантиметр української землі, на яку посягнув російський окупант.

А ми сьогодні тримаємо освітянський фронт. Перед нами також стоїть багато завдань, які маємо виконати на найвищому рівні.

Наш Драгомановський колектив продовжує утверджувати цінності й традиції, що майже другу сотню літ культивує університет, дбати про якість освіти наших студентів, розвивати наукову діяльність та впроваджувати нові педагогічні технології, налагоджувати й зміцнювати міжнародні зв’язки, аби студенти мали можливість пізнавати культуру інших країн та знайомити іноземців з українською, а викладачі – обмінюватися передовим досвідом, власними напрацюваннями й досягненнями сучасної педагогічної науки.

Ми педагогічний виш визнаний в Україні та світі, а відтепер активно працюватимемо, щоби стати одним із кращих класичних закладів вищої освіти. Наша Драгомановська родина – сильний, дружний, згуртований колектив професійних людей, які гідно несуть звання освітянина. А сьогодні у цей важкий час на наших плечах лежить ще більша відповідальність як за навчальний процес, та і за наших студентів, за їх безпеку, за їх становлення не просто людьми, а громадянами своєї держави, особистістю, що на будь-якій ланці роботи, куди б не завела її доля, гідно й на найвищому рівні виконувала свої обов’язки. Ми пам’ятаємо, що формуємо сьогодні молоде покоління українців – майбутнє нашої держави. Переконаний, що спільними зусиллями забезпечимо якісну освіту кожному студенту та створимо належні умови для їхньої самореалізації, допоможемо наближати нашу перемогу й підтримаємо Україну у відбудові й подальшому розвитку.

Я щиро вдячний кожному з вас за ту самовіддану, подвижницьку працю, яку ви щодня виконуєте, за відповідальне ставлення до своєї діяльності та педагогічне наставництво, за ту опіку, підтримку й добро, які ви повсякчас даруєте нашим студентам. Міцного вам здоров’я, творчого натхнення, витримки і перемоги нашій Україні, яка принесе в наш дім мир і спокій.

З найкращими побажаннями
Ваш ректор Віктор Андрущенко