ДЕНЬ ВДЯЧНОСТІ ВОЛОНТЕРАМ

Інженерно-педагогічний факультет НПУ ім.М.Драгоманова рекомендує приєднатися до проекту 💙💛 та покращити рівень володіння української мови діючи разом.

 

Нині десятки вхідних дзвінків із невідомих номерів є звичністю. Сьогодні ж цю хвилю порушила бабуся Віра з Бучі, бо зателефонувала просто сказати "дякую". Отак я дізналася, що сьогодні День вдячності волонтерам)).

 Не вважаю себе особливою, а тому засоромилася від таких розмов, повідомлень та слів підтримки. Переконана, що усі працюємо там, де можемо, робимо те, що вміємо. Але не буду лукавити-це приємно.Просто мати зворотній зв'язок і бачити результат.

А зараз я дуже хочу бути вдячною Наталка Федечко, Іванна Кобєлєва, Ivan Kapeliushnyk, Sorochka Darcja, Iryna Ozymok, Olga Pavlova. Ці люди (а також величезна волонтерська команда) приклали надзусиль, щоб реалізувати новий проєкт "Єдині", про який я не можу НЕ розповісти".

Абсолютно безоплатно упродовж 28 днів кожен може почати власну історію переходу на українську мову! Учасники курсу отримуватимуть онлайн навчальні матеріали та завдання, матимуть можливість відвідати вісім вебінарів, а також на місці, у громадах (ОТГ), взяти участь у розмовних клубах - попрацювати в групах і отримати зворотний зв’язок від викладача української мови. Додатково учасники можуть взяти участь у годинному «колі підтримки». Передбачені заняття для дітей учасників розмовних клубів.

Як взяти участь?

Потрібно залишити свої контакти у ґуґл-формі: https://forms.gle/aWge5TX9fHy74T577 і приєднатись до Фейсбук-групи: https://bit.ly/2TMBPY8 (Старт - 25 квітня. Встигніть зареєструватися).

А ще - як же мені приємно бути частинкою Ініціатива "Навчай українською", реалізовувати надважливе (особливо зараз) і допомагати тим, хто щиро хоче знати українську. Маленькими кроками до великої мети! Чи не так?) Запрошую всіх крокувати разом із нами: поширюйте, ставте вподобайки, реєструйтеся та кличте друзів.

Більше про проєкт тут: https://www.facebook.com/103977101516672/posts/475546477693064/?d=n