ОНЛАЙН ЗУСТРІЧ СТУДЕНТСЬКОГО ПАРЛАМЕНТУ НПУ ім. М.П.ДРАГОМАНОВА З РЕКТОРОМ УНІВЕРСИТЕТУ

11 квітня 2022 року відбулась онлайнова зустріч Студентського парламенту НПУ імені М.П. Драгоманова з ректором університету Віктором Андрущенком та проректорами – Романом Вернидубом, Григорієм Торбіном, Ігорем Вєтровим, Миколою Корцем, а також очільницею Центру молодіжної політики та соціальних комунікацій університету Тамілою Новіцькою.

CtudRada220411Ректор університету звернувся до студентів, наголосивши на тому, що від молоді і сьогодні, і в майбутньому багато що залежить. Віктор Петрович закликав студентів навіть у цей складний час продовжувати здобувати нові знання, засвоювати освітні програми, аби отримати свою спеціальність та стати професіоналами у своїй справі, а далі – працювати на благо нашої країни, її розвиток та процвітання.
Катерина Бульчик, голова Студентського парламенту, подякувала за можливість зустрітися та поспілкуватися з керівництвом закладу, обговорити ті питання, що наразі виникли.

Проінформувала голова студентського самоврядування, що хоча, на жаль, і є такі студенти, що перебувають зараз у гарячих точках, проте з більшістю зв'язок стабільний, намагаємося допомогти та підтримати кожного, хто цього потребує. Крім цього, Катерина висловила вдячність від усього студентського загалу викладачам університету за їх лояльність та те, що з розумінням ставляться до будь-якої ситуації, в якій нині перебувають студенти, приймають виконані завдання й консультують у будь-який час доби.
Голови факультетських самоврядувань поінформували керівництво про поточну ситуацію студентського колективу, зокрема голова Студпарламенту факультету фізичного виховання, спорту та здоров’я Володимир Фаткулін підкреслив, що критичних ситуацій на факультеті немає, соціальну комунікацію зі студентами налагоджено, студенти по-тихеньку втягуються у відновлений навчальний процес. Його колега з факультету психології ¬¬– Анна Казьмірук – розповіла, що силами студентів та викладачів факультету було налагоджено канал психологічної підтримки для всіх, хто звертається за допомогою. Крім того, як і більшість сьогодні, члени факультетської родини активно волонтерять та допомагають внутрішньо переміщеним особам. Голова Студпарламенту інженерно-педагогічного факультету Тарас Кошеленко підкреслив, що на сьогодні всі студенти знайшлись, перебувають на зв’язку та відновили навчання.
Ректор делегував Студентському парламенту університету низку питань для обмірковування та прийняття спільних рішень. Час сьогодні важкий, проте, щоб ми не ухвалювали, це має бути обдумано та виважено. Наразі найголовніше – збереження життя і здоров’я кожного нашого студента та викладача.
Пресслужба університету

Джерело