Засідання Ради факультету on-line

Хочу розповісти про те, що турбує всіх у країні і, звісно, професорсько-викладацький склад, студентів, аспірантів та докторантів в НПУ імені М.П. Драгоманова: як будемо працювати, навчатися, закінчувати навчальний рік і проводити Вступну кампанію-2020, жити у нових реаліях і радіти життю.

2020 04 29 Rada3

Саме заради вирішення цих важливих питань декан факультету Кільдеров Д.Е. провів засідання Вченої ради Інженерно-педагогічного факультету НПУ ім.М.П.Драгоманова в онлайнформаті.

 

Про те, які питання вирішує факультет сьогодні та чим живе факультет взагалі, можна дізнатися на нашому офіційному  сайті факультету.

Під час засідання Вченої ради головна увага приділялася закінченню навчального року, а саме:

 * Готуємось до державної атестації, захисту магістерських та бакалаврських робіт, активно працюємо для якісного результату;

* Звітна наукова конференція студентів та аспірантів не відміняється. Маємо час краще підготувати тези, виступи та провести захід в оновленому форматі.

* Нас очікує сесія, яка відбудеться в дистанційному форматі, і під час підготовки слід врахувати рекомендації МОН.2020 04 29 Rada1

* В сучасних реаліях в дещо не звичному ключі проходитиме вступна кампанія-2020, це нові виклики для факультету. Новій українській школі, як ніколи потрібні педагоги, здатні працювати у нових реаліях, швидко до них адаптуватися, пропонувати нові рішення та ідеї, реалізовувати їх. Професорсько-викладацький колектив нашого факультету знає, як підготувати конкурентоспроможних фахівців для середньої технологічної, позашкільної та професійної освіти інноваційно та якісно...

Отже, Інженерно-педагогічний факультет і всі його підрозділи: Кафедра ТМТОККГ НПУ імені М.П.Драгоманова, кафедра Загально-технічних дисциплін та охорони праці, кафедра Позашкільної освіти, кафедра Промисловоі інженерії та сервісу, кафедра Інформаційних систем і технологій, кафедра Теорії та методики професійної підготовки готові до нових викликів та зосереджені на вирішенні виробничих питань.

Татьяна Чернова