ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ В НПУ продовжено до 24 квітня

    На виконання наказу ректора університету Віктора Андрущенка № 187-П від 11 березня 2020 року про запровадження карантину в університеті з 12 березня до 3 квітня 2020 року рекомендовано розробити дистанційний навчальний контент дисциплін відповідно до навчального розкладу й навантаження викладачів у системі дистанційного навчання moodle.npu.edu.ua

    Для забезпечення ефективного навчального процесу буде здійснюватися щотижневий моніторинг дистанційної активності викладачів факультетів.

Загальнонаціональний карантин, який мав тривати до 3 квітня включно, продовжено на 21 день – до 24 квітня включно. Відповідне рішення Уряд ухвалив сьогодні, 25 березня 2020 року.

Таким чином, усі заклади освіти незалежно від форми власності та сфери управління мають продовжити карантинні заходи до відповідного терміну.

Джерело: сайт Міністерства освіти та науки

 

    Структура та детальні відеоінструкції щодо роботи в системі дистанційного навчання знаходяться за посиланням https://docs.google.com/document/d/1ichHRawjKSBx1d1v_nWroqyicW3TNpwBKVkO44BNGU0/edit або на стартовій сторінці moodle.npu.edu.ua.

     Реєстрація в системі moodle.npu.edu.ua відбувається з використанням корпоративного облікового запису. У випадку виникнення проблем із входом, зверніться до модератора вашого факультету (списки їх електронних адрес на стартовій сторінці системи).

    Замовлення дистанційного курсу здійснюється через послугу замовити курс стартової сторінки системи дистанційного навчання moodle.npu.edu.ua (головне меню зліва/для викладачів).

    Викладачі факультетів мають здійснювати обов'язкове внесення усіх проведених дистанційних пар в Електронний журнал nmu.npu.edu.ua ПС-журнал успішності - WEB (для викладачів). Вхід до журналу реалізується через корпоративну пошту або особистий обліковий запис викладача.

    Для допомоги викладачам в організації дистанційного навчання під час карантину Центром цифрових освітніх технологій створено:

- youtube канал https://www.youtube.com/channel/UC2h2Dlw8_sTu9CG8RV8av4Q

- група у facebook https://www.facebook.com/groups/151166126072697/

- telegram https://t.me/CenterForDigitalEducationalT.

Пресслужба університету