У МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ СТУДЕНТІВ ПРИВІТАННЯ ВІД РЕКТОРА УНІВЕРСИТЕТУ

rector udu 23

 

Шановні студенти!

 

Сьогодні, відзначаючи Міжнародний день студентів, хочу висловити своє захоплення вашою відданістю академічним цілям та науковим досягненням у такий складний час для нашої країни. Зіткнувшись з безпрецедентним викликом – збройною російською агресією, ви продовжуєте навчатися, але й розвивати критичне мислення, наукову допитливість та інтелектуальну незалежність.

 

У цей день хочу підкреслити важливість освіти та науки як фундменту для майбутнього нашої нації. Ваша праця на освітньому i науковому фронтах — це не просто здобуття знань, але й внесок у розвиток нашої культури, історії та суверенітету. Ви виступаєте як агенти змін, ведучи нашу країну до нових наукових i технологічних відкриттів.

Ваше непохитне прагнення до навчання, досліджень та інновацій, незважаючи на всі виклики, є доказом вашої сили, витримки та віри в майбутнє України. Університет продовжує бути вашим надійним партнером у цьому прагненні, забезпечуючи необxiднy підтримку та ресурси для вашого академічного зростання.

Нехай Міжнародний день студентів стане нагадуванням про силу освіти та науки як засобів боротьби та розвитку. Ваш внесок у наукову cпільноту та активна громадянська позиція вкрай важливі для нашого спільного майбутнього. Бажаю вам невичерпної енергії, натхнення та віри у свої сили на шляху до здобуття знань і реалізації ваших наукових амбіцій.

З найкращими побажаннями у Міжнародний день студентів

Ваш ректор

Віктор Адрущенко