ЗАСІДАННЯ ВЧЕНОЇ РАДИ УНІВЕРСИТЕТУ

28 вересня 2023 року відбулось засідання Вченої ради університету. Відкрив засідання голова Вченої ради, ректор університету Віктор Андрущенко, привітавши колектив напередодні Дня освітянина.

23.09.28 rectorat

 На засіданні було затверджено план роботи університету на 2023–2024 н.р. Доповідав проректор з навчально-методичної роботи Роман Вернидуб. А також заслухано доповідь про підсумки прийому до аспірантури і докторантури керівниці відділу Ксенії Боднар.

Під час засідання ректор університету Віктор Андрущенко підписав угоду про співпрацю у навчально-науковій, освітній та проєктній сферах з директоркою Київського палацу дітей та юнацтва Оксаною Добровольською.

 Продовжилась Вчена рада святковим концертом та відзначенням драгоманівців до Дня працівників освіти.

 

Завітали на урочистості голова Наглядової ради університету, третій Президент України Віктор Ющенко, заступник голови Олексій Івченко, заступник Міністра освіти і науки України Андрій Вітренко, директор Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Євген Баженков, директорка Київського палацу дітей та юнацтва Оксана Добровольська.