Участь у програмі «Організація навчання та дозвілля на відкритому просторі»

 

Львівський ННЦ  професійної освіти залучив студентів ІІ курсу Інженерно-педагогічного факультету НПУ імені М.П.Драгоманова спеціальності «Професійна освіта. Дизайн» до роботи у навчально-тренувальній програмі «Організація навчання та дозвілля на відкритому просторі».

2018 11 19 karpaty

Протягом двох днів студенти перебували в Карпатах під керівництвом викладача Івана Горбацьо. 

Мета навчально-тренувальної програми – отримання знань і практичних навичок з організації та проведення екскурсій і туристичних походів на місцевості зі складним рельєфом (гори), ознайомлення з основами ландшафтного дизайну, розпалювання вогнища за будь-яких погодних умов, забезпечення захисту від вітру, приготування їжі, а також поєднання практичних навиків із відпочинком і оздоровленням.

Тренінг відбувся в с. Довгому Дрогобицького району Львівської області.

«Дорогою зі Львова до самих Карпат ми ознайомлювалися з історією та архітектурою міст, через які проїжджали, – розповів другокурсник Степан Павлишин. – Далі було знайомство з горами, що почалося з Кичери, ми побачили неперевершений 12-метровий водоспад та багато іншого, дізналися про деталі роботи екскурсовода. Також нам випала нагода побувати в оздоровчому вулику. Знаходячись біля бджолиної сім’ї, ми мали можливість відчути випари, вібрацію і звук бджіл. Саме це заспокоює та покращує стан людини, оздоровлює».

Лариса КУБСЬКА